PINK PIZZA GENK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1048 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pink Pizza Genk. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 0:04 THE BEST PIZZA RESTAURANT OF WHOLE GENK AND THE NICEST PEOPLE THAT WERK THEIR LEGENDS love from the future king of kickboxing
11 apr 2024 om 22:40 Great Food and awesome people preparing it!
4 apr 2024 om 21:13 Was 20 min voor gezegde tijd al geleverd en was zeer lekker
2 apr 2024 om 19:16 Eerste keer hier besteld, we hebben bijna 2 uren moeten wachten (waarvoor ze zich wel 10x voor hebben geëxcuseerd) maar awel.. SUPER LEKKER! Zowel de pasta´s als de pizza! Dus zeker het wachten waard!!
24 mrt 2024 om 20:03 Vriendelijk personeel. Heel lekkere pizza en top service!
23 mrt 2024 om 2:22 Vriendelijk en gastvrije personeel. Lekkere pasta. De loempia's waren lekker krokant en rond. Mijn pizza was warm en de champignons heerlijk vers.
22 mrt 2024 om 14:48 Top service. Snelle levering. Lekker warm en verse pizza. Ook de snack on point. En smoothie top. Al bij al voor pizza is Pink Pizza de Aanrader in Limburg
22 mrt 2024 om 1:28 Beste pizza's van Genk!!!
21 mrt 2024 om 23:05 Voor 15u besteld voor 17u45. 18u nog niks, gebeld zegt hij drukte. Half uur later nog geleverd, moest me haasten omdat ik nog weg moest. Ook kwaliteit niet als gewoon. champignons waren zo zwart dat ik dacht dat het olijven waren. Ben ik niet gewoon
16 mrt 2024 om 9:37 Al vaak besteld en altijd top!
10 mrt 2024 om 21:06 Eten was super lekker wij bestellen vaak pizza of pasta& voorgerechtjes Aanrader : taquitos deze zijn super lekker! Nooit teleur gesteld geweest! top doe zo door negeer de muggenzifters maar jullie zijn goed bezig!
10 mrt 2024 om 17:27 Past was niet te eten.en pizza was koud en de loempia's zaten in bakje met deksel.was heel plat niet krokant .vindt ik jammer .heb de bestelling om 15uur gedaan . Hoop volgende keer beter .